Payrolling voor je bedrijf is meer gunstig wellicht?

Als payrolling aanbieder neemt Brainconsultant de juridische verantwoordelijkheid voor de door jou aangedragen kandidaat op zich. Bij payrolling regelen wij de arbeidsovereenkomst, loonbetaling, salarisadministratie en verzekeringen van de kandidaten die bij jouw bedrijf werken.

Wat regel je zelf en wat doet Brainconsultant?

Als opdrachtgever neem je zelf een geschikte kandidaat aan en bepaal je de hoogte van het salaris. Ook voer je zelf de functionerings- en beoordelingsgesprekken. Alle overige (juridische) zaken die bij het aannemen van personeel horen, nemen wij middels payrolling op ons.

De voordelen van payrolling

Geen juridische rompslomp meer te regelen;
Kostenbesparing op personeel;
Minder financiële risico’s bij ziekte of uitval;
Efficiënter inhuren van (tijdelijk) personeel;
Nauwkeurige inzage in de totale salaris- en personeelskosten;
Veel belovende kandidaten aan je bedrijf binden in mogelijke aanloop naar een vast dienstverband.

 

Hoe werkt Brainconsultant?

Indien je ook de werving en selectie bij ons neer wil leggen, krijg je met een abonnement toegang tot onze database met uitgewerkte profielen van Finance en ICT professionals. Daarin staan alleen kandidaten die direct of op korte termijn beschikbaar zijn. Ons recruitment team gaat zeer zorgvuldig te werk bij de werving en selectie van nieuwe Finance en ICT kandidaten. Na een kort interview selecteren wij de goede kandidaten, die vervolgens toegang krijgen tot onze database. De juiste professionals worden door ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken wij de gewenste functie of opdrachten, de vaardigheden, competenties en eventuele specialiteiten. Elke kandidaat levert twee referenties aan, zodat wij de juiste inschatting kunnen maken.

De database voordelen van Brainconsultant

Je kunt met de filters heel gericht zoeken op kandidaten die zijn onderverdeeld in:

 Finance

check Accounting
check Controlling
check Accountancy
check Studenten Finance

ICT

check Systeembeheer
check Informatie analyse
check Software ontwikkeling
check Studenten ICT

Bij Brainconsultant werken wij met vaste tarieven en aantrekkelijke kortingen. Dit is afhankelijk van het type abonnement. De kandidaten worden op relevante demografische gegevens gepresenteerd. Zo kun je snel de juiste selectie maken in de betreffende regio.
Wil je meer informatie over een kandidaat of wil je deze uitnodigen voor een gesprek? Met één druk op de knop komen onze Recruitment Consultants gelijk in actie om de geselecteerde kandidaat aan je voor te stellen.

Onze afdeling Salessupport belt en mailt dagelijks met de kandidaten en zorgt er voor dat de gegevens in onze database up-to-date zijn. Daarnaast voert ons detachering bureau in Groningen wekelijks meerdere Social Media campagnes op specifieke doelgroepen, om geschikte kandidaten te werven en te selecteren. Onze database en netwerk wordt continu aangevuld, zodat wij altijd de juiste kandidaat aan je voor kunnen stellen.
Onze Recruitment Consultants maken de “Match”. Ze zijn enthousiast, gedreven en kennen de regionale arbeidsmarkt zeer goed. Elke Recruitment Consultant heeft zijn eigen vakgebied: Finance of ICT. Daarnaast worden zij getraind op het gebied van Human Resources. Met onze klantgerichte focus staat ons detachering bureau altijd voor je klaar om met je te sparren over je arbeidscapaciteitsvraagstukken en personeelsbehoefte.

Wij doen graag dat stapje extra en hechten grote waarde aan onze klantrelaties. Naast de werving en selectie van de juiste kandidaat, houden wij je ook op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van Human Resources.

 

Onze bemiddelingsvormen

Bij de werving en selectie van onze ICT of Finance professionals, hanteren wij het volgende:

check No Cure No Pay;

check Gespreide betaling op verzoek mogelijk;

check Betalingstermijn 14 dagen;

check Werving en Selectie garantie: Indien de kandidaat in de eerste 3 maanden niet aan je wensen voldoet, doen we de bemiddeling gratis over.

Copyright © 2017 Brainconsultant